Bodils Forloren hare

Til 4 personer

Fedtfattig

Ælt kødet med de kogte mosede kartofler, krydderier, æg, væske og rasp. Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad. Læg baconskiverne sammen på skrå over kødet.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min. Hæld de 2 dl bouillon ved kødet, når det er let brunt.
Dæmp varmen til 170 grader og videresteg "haren" i ca. 45 min. Dryp af og til "haren" under stegningen.

Hæld stegeskyen fra haren gennem en sigte. Spæd evt. skyen op med mere bouillon. Lad skyen indkoge og smag den til med lidt gele. Jævnes til sovs.

Hasselbagte kartofler:
Beregn så mange mellemstore kartofler som familien spiser. De skrælles og skæres i tynde skiver ca. 2/3 igennem. Kartoflerne pensles med lidt olie og drysses med salt. Kartoflerne lægges i fadet sammen med haren, når denne sættes i ovnen. Så er kartofler og hare færdige samtidig.

Servering:
Læg haren på et bræt og skær den for i ikke for tykke skiver. Server den med hasselbagte kartofler, tyttebærsyltøj og syltede agurker.

Prøv også denne opskrift på forloren hare

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.