Varm sauce med friske krydderurter
Ingredienser
- 30 g smør
- 2 spsk zittauerløg (finthakket)
- 1 ds creme fraiche 38% (á 175 ml)
- 1 ds creme fraiche 18% (á 175 ml)
- 2 spsk karse (Friskklippet)
- 2 spsk purløg (Friskklippet)
- 2 spsk persille (friskhakket)
- 1/2 tsk groft salt
- peber (friskkværnet)
Smelt smørret i en tykbundet gryde. Vend løgene heri, til de er klare.
Tilsæt creme fraiche. Varm saucen godt igennem. Tilsæt krydderurterne
og smag saucen til med salt og peber.
Saucen serveres til kogt fjerkræ og fisk.
Tips: Saucen kan tilberedes af 38% creme fraiche alene.
- Indsendt af
- d.
- 05.07.04.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Tilbehør ›
- Sauce og Sovs