Persillesuppe

Persillesuppe er både sundt og velsmagende. Serveres varm i dybe tallerkener.

Ingredienser

Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt grøntsager og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 minutter. Si bouillonen fra og gem den.

Kom ca. 2 dl bouillon og de kogte grøntsager i en
foodprocessor og hak dem ved hutigste hastighed i ca. 30 sekunder.

Hæld pureen tilbage i gryden. Kom ca. 3 dl bouillon og persillen i foodprocessoren og hak det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sekunder.
Hæld det i gryden sammen med resten af bouillonen.

Bring suppen i kog og tilsæt flødeost under omrøring. Kog suppen ved jævn varme, til osten er smeltet. Smag suppen til.

Ved serveringen: Hæld suppen i varme suppetallerkener.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.