Indisk fisk

Ingredienser

Sauce: Svits karry, løg, hvidløg, ingefær og laurbærblade i gyldent
smør i en gryde i ca. 3 minutter. Rør maizena og yoghurt sammen og
rør det i karrysmørret sammen med mangochutney. Kog saucen under
omrøring i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.

Fisk: Fjern evt. ben fra fisken og skær den ud i mindre stykker (ca.
2x3 cm). Læg fiskestykkerne forsigtigt med i saucen og kog retten
færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 minutter. Fjern
lauerbærbladene. Smag til.

Tip: Frisk ingefær kan erstattes af 1/4 tsk tørret, revet ingefær.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.