Svinekød med soja (i mikroovn)

Få svinemørbrad tilberedt på en traditionel japansk måde med blandt andet soja og sake. Serveres selvfølgelig med ris.

Ingredienser

Rens porren godt, vask den og snit den.

Pil hvidløget og snit det.

Læg hvidløg og porre i et fad sammen med sake, soja og ingefær. Lad mørbradene marinere i denne blanding i 12 timer. Vend dem et par gange.

Efter de 12 timer sættes mørbradene tildækket i ovnen på 2/3 effekt i 3-4 min på hver side. Tilsæt peber, når halvdelen af tiden er gået.
Salt ikke da sojasaucen er meget salt.

Lad dem hvile.

Serveres med kogt ris og friske sojabønnespirer, der er blancherede og ristet i smør.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.