Kylling og kartofler i ovn

Ingredienser

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem taglagt i et
smurt ovnfast fad. Drys kartoflerne med salt og peber og fordel nogle
smørklatter over. Skær hver kylling i 4 stykker og læg dem i et smurt
ovnfast fad. Bland persille, purløg, esdragon, salt og peber, og drys
blandingen over kyllingestykkerne. Skær halvdelen af smørret i skiver
og fordel over kyllingerne. Sæt begge fade midt i ovnen. Stegetid 45
min. ved 225 grader. Avocadodressing: Flæk avocadoen på langs og
fjern stenen. Skrab avocadokødet ud, og gnid det gennem en sigte.
Bland mosen med creme fraiche og mælk (min tilf. - en foodprocessor
kan bruges til hele denne operation). Smag dressingen til med salt og
peber. Tip: Kan forberede i god tid som gæstemiddag, hvor der til
dessert serveres brie eller anden skimmelost.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.