Kyllingelever i pande

Ingredienser

Tø kyllingeleverne op og fjern evt. hinder. Tør leverne godt og vend
dem i mel, tilsat salt og peber (fidus: put mel m.v. i en
plasticpose, put leverne i, pust den op og ryst den!). Steg leverne i
gyldent smør i en pande ved svag varme i 6-8 min. Tag dem op på et
serveringsfad og hold dem varme. Kog panden af med tomatjuice. Tilsæt
piskefløde, timian og hvidløg og lad sovsen koge nogle minutter. Smag
til med salt og peber og jævn evt. Hæld sovsen over de varme
kyllingelevere ved serveringen. Tips: Det er vigtigt at
kyllingeleverne ikke steges for meget. Server kartofler og tomatsalat
til.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.