Lever med persillesmør og citronsaft

Leverskiver dryppes med citronsaft og steges gyldne i smør. Anret på et varmt fad med citron, tomat og persillesmør.

Ingredienser

Fjern hinderne og skær leveren i skiver. Læg dem i et fladt fad og dryp med citronsaft. Stil leveren koldt i en halv times tid.

Tag 25 g smør fra til stegning. Skær resten fra i blokke, der rulles i persille og stilles koldt.

Vend leverskiverne i mel blandet med salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og steg leverskiverne ved svag varme 2-3 min. på hver side. Anret leveren på et varmt fad og læg 1 skive citron og 1 skive tomat med persillesmør på hver leverskive.

Server grønne bønner og kartofler (evt. bagte) til.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.