Bøf med madagaskarpeber.

Madagaskarpeber er det primære krydderi i denne bøfopskrift, som også inkluderer en god sovs med flødeost.

Ingredienser

Knus peberne og smør dem på begge sider af bøfferne. Drys med salt. Lad smøret gyldne i en pande og brun bøfferne på begge sider. Steg dem ved svag varme ca. 2 min på hver side, afhængig af bøffernes tykkelse. Tag dem op og hold dem varme.
Kom vand og flødeost i panden, og lad det småkoge under omrøring til sovsen er jævn. Smag til med salt. Hæld sovsen over bøfferne ved serveringen. Pynt med ekstra madagaskarpeber.

Tilbehør: Kartofler og grøn salat

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.