Gratin med rosenkål

Prøv en god rosenkålsgratin. Server til fisk eller svinekød.

Ingredienser

Varm ovnen op til 180 grader. Kog rosenkål 10 min. Hak kål og løg groft, evt. i en foodprocessor sammen med mælken. Bland kvark, fløde, æg, 1 spsk ost, presset hvidløg, muskatnød, salt og peber.
Bland rosenkål i. Hæld i et smurt ovnfast fad; drys resten af osten over. Bag 25-30 min.

TIPS: Spis gratinen til fisk eller svinekød sammen med kartofler, ris eller brød.

Tilbehør: 1 kg kartofler, 500 g revet gulerod med saft af en appelsin.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.