Salat med æg og laks

Ingredienser

Kog og pil kartofler. Skær i kvarte. Kog bønner 3-4 min. Kog æg i 10 min., skær dem i kvarte. Skær agurk i tynde skiver. Hak forårsløg groft. Skær tomater i både. Bland tomatjuice, eddike, citronsaft, soyasauce, olie, honning, presset hvidløg, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Vend halvdelen med grønsagerne. Vend fisken i resten af marinaden og steg dem 3-4 min. på hver side på en tør teflonpande. Anret grønsager, æg, laks, evt. oliven på et stort fad. TIPS: Tun på dåse kan erstatte laksen. Tilbehør: Flutes

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.