Fiskefilet med spinatfyld

Ingredienser

Optø spinaten. Varm ovnen op til 200 garder. Hak løg fint. Bland spinat med ost, løg, paprika og 1 tsk salt. Kom en stor spsk spinatblanding på hvert filet og rul dem sammen. Anbring dem i et smurt ovnfast fad. Kom evt. rester af blandingen ved siden af fiskerullerne. Smelt smør og tilsæt knust hvidløg. Pensl fiskerullerne hermed og drys med paprika. Bag 20 min. Skær gulerødderne i tynde strimler og kog dem møre, men stadig sprøde i 2 dl vand. TIPS: Al slags fladfisk kan benyttes. Tilbehør: gulerødder og ris.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.