Fiskekrebinetter med peberrodssauce

Lav sprøde fiskekrebinetter med peberrodssauce til.

Ingredienser

  • 400 Gram Fiskekød

Peberrodssauce

Hak fiskekødet med en skarp kniv. Hak løg fint. Riv gulerødder fint.
Mos kartofler med en gaffel. Bland fisk, kartofler, løg, gulerødder,
æg, sennepsmel, paprika, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Form
fiskeblandingen til 8 flade krebinetter. Vend dem i mel. Steg krebinetter i smør 4-5 min. på hver side.

Peberrodssauce: Bland yoghurt naturel, sennepsmel, eddike (gerne rødvinseddike) og peber-rod. TIPS: Brug torsk eller laks, tun, krabbe eller laks fra dåse eller en rest kogt fisk.

Tilbehør: 1 kg kartofler 500 g grønne bønner

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.