Torsk med rosenkål

Ingredienser

Varm ovnen op til 220 grader. Skær gulerødder i tynde strimler med en kartofelskræller. Fordel gulerødder og de frosne rosenkål i et smurt ovnfast fad. Skær fisken i stykker og læg dem ovenpå. Bland hytteost, syrnet fløde, sennepsmel, citronsaft, dild, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Fordel blandingen i et tyndt lag over retten og sæt fadet i ovnen i 25 min.

TIP: Frossen fisk skal optøs inden brug. Sennepsmel kan erstates af sennep.
Tilbehør: 1 kg kartofler.

Se også vores opskrift på kogt torsk.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.