Guldgraverens drøm

Guldgraverens drøm er en ret der indeholder grøntsager, husblas og en ymerblanding. Det ender som en gelerand.

Til 4 personer

Fedtfattig

De hårdkogte æg skilles forsigtig, så blommerne kommer hele ud af hviden.

Ærterne koges i letsaltet vand i tre min. og hældes i en sigte.

Husblasen opløses i bouillon, og lidt af den hældes i en rand form, der rummer 1 liter.

Læg æggeblommerne ned i en smuk rundkreds og kom ærterne i mellemrummene mellem blommerne. Stil formen i køleskabet nogle minutter, til geleen er stivnet og kom resten af ærterne og bouillonen over.

Stilles koldt et par timer, før den vendes ud på et fad, pyntet med salatblade og garneres med skivede tomater.

I midten af randen lægges ymerblandingen, der tilberedes således.

De hårdkogte æggehvider hakkes, ymer blandes med mayonnaise, og de hakkede hvider tilsættes. Smages til med krydderier.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.