Souffle med hytteost

Bag en skøn souffle med blandt andet hytteost, sennep, worchestersovs og æg.

Ingredienser

Tænd ovnen. Smør en souffleform med smør. Rør melet ud med lidt af mælken i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af mælken og smørret og kog det godt igennem under piskning. Tag gryden af varmen, og lad blandingen afkøle lidt. Rør krydderierne i og derefter æggeblommerne en ad gangen. Rør kraftigt ind imellem. Pisk hviderne stive. Vend hytteosten og halvdelen af hviderne i dejen. Fold resten af hviderne forsigtigt i med en dejskraber. Hæld massen i formen. Bag souffleen nederst i ovnen. Det er vigtigt at ovndøren ikke åbnes under
bagningen, da souffleen ellers falder sammen.

Server straks.

Bagetid: 60 min. ved 180 grader.

Tilbehør: koldt smør og salat. Hytteosten kan udskiftes med kvarg naturel.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.