Stuvet hvidkål med gulerødder

Hvidkålen skæres i tynde strimler og gulerødder rives. Svitses i olie og resten tilsættes. Godt til frikadeller eller medisterpølse.

Ingredienser

Skær hvidkål i tynde strimler. Riv gulerødder groft. Hak hvidløg groft. Svits dem i 30 sekunder i olie i en stor gryde. Tilsæt hvidkål og gulerødder og svits 10-15 min. Tilsæt hønsebouillon og majsstivelse rørt ud i kærnemælk. Bring det i kog under stadig
omrøring. Lad det koge ca 1 min.

TIPS: God til frikadeller eller medisterpølse med kartofler eller ris.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.