Urtefars med okra

En let vegetarret som kan serveres med karrysauce og ris.

Ingredienser

Tilbehør: Karrysauce og grøntsagsris
Bagetid: ca 50 min. ved 200 grader.

Tilbered urtefarsen efter opskriften. Skyl okraerne og fjern stilkene. Kom dem i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca 1 min. Gem kogevandet til karrysaucen.

Fordel halvdelen af farsen i en smurt pateform (1 liter) og læg herpå okraerne i et lag (gem 1 til pynt).

Slut med resten af farsen og pynt med okraen. Dæk formen med bagepapir og bag retten midt i ovnen.

TIP: Okra kan erstattes med 200 g kogte porrer i ringe.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.