Kotletfisk med dildsauce

Prøv denne opskrift på kotletfisk med dildsauce den smager super godt.

Ingredienser

  • 1 koteletfisk-filet, cirka 600 gram

Kogelage

Dildsauce

  • Pynt: dildkviste
  • Tilbehør: kartofler og ærter

Fjerne evt. ben fra koteletfisken og del den i 6-8 stykker.

Kogelage:
Kog ingredienserne sammen i 5 minutter. Læg fiskestykkerne i og kog dem ved svag varme, i cirka 10 minutter. Tag dem op og hold dem varme.

Dildsauce: Pisk mel og mælk sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt kogelage og smør. Kog saucen godt igennem. Tilsæt dild og smag til med salt. Hæld saucen over fiskestykkerne ved serveringen.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.