Kalvebov i gryde med kvarksauce

Ingredienser

Kvarksauce

Tilbehør: Kartofler, ærter, gulerødder og blomkål. Skær nogle snit i bovens fedtkant og brun den i gylden smør i en gryde. Hæld vandet ved og tilsæt salt, afdryppede, hakkede peberkorn og estragon.

Lad boven stege ved svag varme og under låg i ca. 1 3/4 time. Vend boven et par gange. Tag den derefter op og hold den varm.

Kvarksauce: Rør kvark og mel sammen. Tilsæt fløde og 1 dl af skyen. Pisk kvarkblandingen i den
kogende sky. Tilsæt afdryppede, hakkede peberkorn og lad saucen koge godt igennem. Tilsæt evt. kulør og smag saucen til.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.