Letsaltet kylling med ostesauce

Ingredienser

Kogelage

Ostesauce

Tilbehør: Kartofler, minimajs, sukkerærter og gulerødder. Bland sukker og salt sammen. Gnid kyllingen ind i blandingen udvendigt og indvendigt. Læg den tildækket i køleskabet i ca 1 døgn. Kogelage: Skyl kyllingen og kog den i lagen ved svag varme i ca 45 min. Ostesauce: Pisk melet og mælken sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt ostetern og kog saucen i ca 2 min. til osten er smeltet. Smag den til med citronsaft, salt og peber. Ved serveringen: Skær kyllingen i 4-6 stykker og hæld lidt af saucen over. Server resten i en skål ved siden af.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.