Postej med salat

Opskrift på leverpostej med tilhørende salat og dressing. Serveres lunt sammen på et fad.

Postej

Salat

Dressing

Tilbehør: Groft brød.Bagetid: ca 55 min ved 200 grader.

Postej: Rør lever og skinkekød sammen med de øvrige ingredienser. Hæld farsen i en smurt ovnfast form (ca 9 dl)og bag postejen nederst i ovnen.

Salat: Bring bouillon i kog i en tykbundet gryde og tilsæt bulguren.
Kog den ved svag varme og under låg i 10 min. Tag gryden fra varmen og lad bulguren trække 10 min. Lad den køle af. Fordel icebergsalaten på et fad. Læg herpå bulgur, peberfrugt og græskarkerner i striber.

Dressing: Skær flødeosten i mindre stykker og rør den blød med mælk,
lidt efter lidt.

Server postejen lun sammen med salat og flødeostdressing.

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.