Chiles en Vinagre, Syltet chilipeber

Ingredienser

Sky chilipebrene og skær dem i tynde skiver. Skræl og skyl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Peberfrugt minus frøstol, ribber og kerner skylles og skæres i tynde strimler. Hvidløgsfeddene pilles og hakkes fint.

Varm olien i en stor kasserolle og svits chilipeber, gulerødder, løg og peberfrugt hver for sig og under omrøring,- Ca. 2 min. hver. Derefter hældes alt i en skål og stilles til side indtil videre. Tilsæt langsomt malteddike, krydderurter, salt, peber og sukker til olien i kasserollen og lad blandingen koge ind til ca. 1/3 af den oprindelige mængde. Hæld denne kogende lage over grøntsagerne i skålen og lad alt køle af uden låg.

Når det er koldt, hældes det på rene glas eller krukker, som lukkes til. Når et glas er blevet åbnet, skal det opbevares i køleskabet, men indtil da kan det stå et mørkt og ikke for varmt sted.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.