Huevos con Tortilla, Tortilla-omelet

En super opskrift på tortilla-omelet.

Ingredienser

Del tortillaerne i mundrette stykker. Varm olien til stegning i en frituregryde og steg tortillastykkerne, til de er blevet gyldenbrune
(Ca. 3 min.) Skyl persillen, fjern de groveste stilke og hak resten fint.

Varm 4 spsk. olie på en stegepande og sauter det hakkede løg.
Pisk æggene let sammen med vandet og kom blandingen på panden sammen med persille, chilipebre, tortillastykker, salt og peber. Rør
langsomt rundt ved at flytte æggemassen til den ene side og hælde stegepanden let, så æggemassen bliver jævnt stegt.
Når omeletten er stegt på den ene side vendes den ved at lægge den på en tallerken, lægge stegepanden over og vende det hele. Steg den anden side ca. et minut.

Omeletten skulle nu være rund og ca 2,5 cm tyk. Bred tomatsaucen ud over omeletten og server den varm med varme Frijoles Refritos til.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.