Huevos Revueltos con Chorizo, Røræg med krydret pølse

Røræg med chorizopølser bringer virkelig tankerne hen på sydens sol.

Ingredienser

Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Skyl chilien og skær den i skiver. Varm olien op på en pande og rist Chorizoen i Ca. 5 min. til den er blevet sprød. Rør jævnligt. Tilsæt tomater, løg, salt, peber og chili og steg det hele i yderligere 3 min. Vend hele tiden rundt i blandingen, men forsigtigt så tomaterne ikke bliver mast. Pisk æggene grundigt sammen, pisk vandet i og hæld æggemassen over tomater og chorizo på panden. Rør rundt i blandingen en gang imellem, så æggene ikke brænder på. Når røræggene er klar, flyttes de forsigtigt over på et varmt fad. Skal spises omgående.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.