Sellerigrovboller

Grovboller med revet selleri og en blanding af grahamsmel og hvedemel.

Ingredienser

Fedtfattig

Lun mælk og vand, til det er fingervarmt. Kom væsken i en skål og rør gæren ud her i. Skræl sellerien og riv den groft på råkostjernet. Bland den revne selleri i væsken, tilsæt salt, hørfrø og det halve af melet. Drys lidt mel ud på bordet og ælt dejen med resten af melet, til den
forekommer smidig og slipper bordet. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 45 min. Ælt dejen hurtigt igennem.
Form bollerne og stil dem på plade. Pensl med mælk.
Bages ved 225 grader.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.