Chilaquiles, Sprøde stegte tortillas i tomatsauce

Tortillaer skæres i mindre stykker og kommes i frituren. Herefter kommes de i en herlig tomatsauce og kommes i et varmt serveringsfad.

Ingredienser

Skær hver tortilla i 8 stykker. Varm olien op til 200 gr. og steg tortillaerne, til de begynder at skifte farve. Så lægges de til afdrypning på fedtsugende papir og holdes varme.

Bring saucen i kog, kom de varme tortilla-chips i saucen og bring den i kog igen. Hæld retten over i et varmt serveringsfad og pynt med hakket løg og evt. finhakket chili. Hvis retten serveres til frokost eller aften, skal creme fraiche og ost tilsættes inden løg og chili kommes på.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.