Cebiche, Marineret fisk

Ingredienser

Fjern omhyggeligt små ben i fiskefileterne, og skær dem i mundrette stykker. Læg stykkerne i et dybt fad sammen med løgskiverne. Hæld friskpresset appelsin- og lime- eller citronsaft over og sørg for, at al fisken er rigeligt dækket. Læg låg eller alufolie over, stil fadet i køleskabet og lad fisken marinere natten over eller minimum 3 timer. 1 time før retten skal serveres, tilsættes de øvrige ingredienser. Rør godt rundt og lad retten marinere videre til den skal spises. Fisken vil være blevet kogt i den syreholdige frugtsaft og skal være hvid, ikke gennemsigtig. Den marinerede fisk serveres kold, evt pyntet med avocadoskiver og med små crackers til.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.