Gulerodstærte

En fantastisk vegetarret på gulerodstærte.

Dej

Fyld

Bagetid: Ca 30 min ved 200 grader.

Dej: Skær smørret i stykker og smuldr det i melet. Tilsæt ost, salt og vand og saml hurtig dejen. Stil den tildækket og koldt i ca 30 min.

Fyld: Svits grøntsager i gyldent smør i en gryde og tilsæt timian. Drys melet over og hæld mælken i under omrøring. Kog fyldet igennem og smag til med salt og peber. Fordel fyldet i tærteformen (ca. 22 cm i diameter). Rul dejen ud til en rund plade og læg den som låg over fyldet. Skær overskydende dej fra og anvend den som pynt på låget. Prik låget med en gaffel og bag tærten midt i ovnen.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.