Jaiba al Horno, Gratineret krabbe

Jaiba al Horno spises meget i blandt andet mexico og er gratineret krabbe og andre lækre ingredienser.

Ingredienser

Krabbekødet kan være frisk, frossent eller fra dåse, Hvis friskt benyttes kan skallerne skrubbes og gemmes til at gratinere dåsekrabber i en anden gang. Varm ovnen op til 180 grader.

Smelt fedtstoffet i en tykbundet stegepande og sauter løg og persille i 2 min. Lad krabbekødet dryppe grundigt af og kom det så på panden sammen med alle de øvrige ingredienser bortset fra rasp og citronskiver.

Steg det hele for jævn varme under hyppig omrøring, til blandingen begynder at blive tør. Fordel blandingen i velsmurte gratinskaller eller krabbeskaller, som sættes i ovnen. Når der er
gået 15 min. drysses raspen over, og skallerne sættes i ovnen igen, til raspen er letbrunet.

Pynt med citronskiverne og server retten straks, mens den er meget varm.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.