Små ostetærter

Man laver dej i 8 dele af fuldkorn og hvedemel. Fyldet er ost, æg, mælk og andet lækkert. Server varme som forret.

Dej

Fyld

Pynt: Icebergsalat og bladselleri.

Bagetid: Ca. 12 min. ved 200 grader, og 15 min. ved 200 grader.

Dej: Bland fuldkornshvedemel, hvedemel og salt sammen. Skær smørret i mindre stykker og smuldre det i melet. Saml hurtigt dejen med vand. Lad den hvile tildækket og koldt i ca. 1 time.
Del dejen i 8 dele og tryk dem ud i 8 små smurte portionsforme. Tryk dejen godt op ad kanterne og prik den med en gaffel. Forbag tærterne midt i ovnen og lad dem køle af.

Fyld: Fordel den revne ost på tærterne. Pisk æggene sammen og tilsæt mælk, hvidløg, paprika og salt. Hæld blandningen over osten. Bag tærterne midt i ovnen. Tag dem ud af formene og pynt dem med icebergsalat og bladselleri.
Server dem varme fx som forret.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.