Selleripostej med marinerede kartofler

En dejlig selleripostej og marinerede kartofler til.

Ingredienser

Selleripostej

Marinerede kartofler

Bagetid: Ca 55 min ved 200 grader. Sæt kikærterne i blød i ca. 1 liter vand i ca. 3/4 døgn. Tag dem op af udblødningsvandet og kog dem i grøntsagsbouillon i ca. 30 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte.

Selleripostej: Bland hytteost med hvedemel og øvrige ingredienser.
Fordel blandingen i en smurt ovnfast form. Bag den
midt i ovnen.

Marinerede kartofler: Rør citronsaft, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i og tilsæt persillen. Kog kartoflerne og pil dem. Skær dem i skiver, mens de er varme, og læg dem i et fladt fad sammen med kikærterne. Hæld
marinaden over. Server kartoflerne lune til selleripostej.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.