Stegt Lammekølle

Sådan tilbereder du stegt lammekølle med lidt rosmarin og salt. Stegetid er cirka 2 timer ved 200 grader.

Ingredienser

Stegetid: (Sæt køllen i kold ovn). Ca. 2 timer ved 200 grader og derefter 15 min i slukket ovn. Trækketiden uden for ovnen ca 15 min.

Tør køllerne af med køkkenrulle og gnid dem med rosmarin, salt og peber. Læg dem i bradepanden på en rist og sæt den nederst i ovnen.

Tænd ovnen. Tag lammekøllerne ud af ovnen efter ca. 2 timer og mål med et stegetermometer kødets temperatur. Kødets centrumstemperatur skal vise ca. 70 grader, før lammekøllerne er færdige. Sæt dem tilbage i ovnen. Sluk og lad køllerne stå 15 min. Tag dem derefter ud og lad dem hvile tildækket i 15 min.

Server lammekøllerne til marineret Feta-salat.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.