Fyldte ananas

Ananas som skæres over på langs og hældes over med en dejlig fromage og pyntes med appelsinstrimler ved servering.

Ingredienser

FROMAGE

Pynt

Skær ananaserne igennem på langs og fjern midterstrengen. Skær kødet fra skallen. Snit det i små terninger og læg det i skallerne. Fordel likør over.

Fromage: Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Pisk æggeblommer og florsukker luftigt. Træk husblassen op med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblassen med appaelsinsaft og likør, og rør den i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt.

Pynt: Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker i ca. 5 min. Tag den op og lad dem tørre. Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.