Torsk i pande m. karry

Tilbered torsken på panden og den bliver lækkert mør og saftig, fyldt med smag fra karry- og champignonsaucen. Salten trækker noget af væsken ud af fisken, så den uden besvær får den rette faste og smidige konsistens.

Ingredienser

Fedtfattig

Rens champignoner og del hver champignon i fire dele. Snit løget i både.

Hæld bouillon og A38 på en pande, opvarm det til kogepunktet og kom derpå champignon og laurbærblade i. Læg låg på og lad det koge i omkring 10 minutter.

Tilsæt karry efter smag og lade det koge i 5 minutter mere. Fjern panden fra varmen.

Strø salt over torsken og skær fileterne i 8 lunser. Placer dem i saucen på panden og lad dem stå under låg i et kvarter, så fisken bliver lys og fast.

Prøv også opskriften på kogt torsk eller torskerogn.

Indsendt af
d.
24.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.