Mandelrand med hindbærsauce

Ingredienser

Skyl og hak mandlerne fint, Rør smør og sukker sammen. Tilsæt
æggeblommerne en ad gangen og rør dejen godt ind imellem. Bland
fløde, rasp og mandler i. Pisk æggehviderne stive og vend dem
forsigtigt i dejen. Hæld den i en smurt, raspstrøet randform. Bag
mandelranden i ca. 70 min. ved 170 g midt i ovnen. Hindbærsauce: Mos
eller blend hindbærrene med sukkeren og si hindbærsaucen. Inden
servering: Pisk fløde stiv og tilsæt framboise (fransk hindbærlikør).
Kom flødeskummet i randen og server hindbærsaucen til.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.