Sopa de Poro y Papa, Porre- og kartoffelsuppe

En fantastisk suppe med porrer og kartofler. Kan serveres både kold eller varm.

Ingredienser

Bring bouillonen i kog. Skær porrer i tynde skiver, skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Tilsæt porreskiver og kartoffelterninger og lad dem koge sagte, til de er møre. Så tilsættes de øvrige ingredienser, og alt får lov til at snurre sammen for svag varme i yderligere 20 min., hvorefter suppen er klar til at servere.

Server den rygende varm eller, hvis den skal serveres kold, så lad den køle helt af, inden piskefløden røres i.

Den kolde suppe tilsættes også lidt eksta persille eller koriander, lige inden den serveres.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.