Sopa de Fideo, Vermicelli-suppe

En skøn italiensk suppe med tynde spaghettier og skønne krydderurter.

Ingredienser

Skær det halve løg i 4 dele og spid hvidløg på en tandstikker. Varm olien op på en stor stegepande og steg spaghettien, til den er gyldenbrun (det går meget hurtigt).

Tag spaghettien op med en hulske og læg den til afdrypning på fedtsugende papir. Hæld så meget olie af panden, at der kun er 2 spsk. tilbage, og sauter løg og hvidløg gyldne.

Kom den afdryppede spaghetti på panden, tilsæt persillestilke, chilipebre, bouillon og tomatpure og rør godt rundt, så alt bliver blandet godt.

Læg låg på og lad suppen simre sagte i 15 min. Så tages låget af og retten koger videre i yderligere 30 min. under jævnlig omrøring.

Når retten begynder at virke tør, er den færdig. Fjern løg, hvidløg, persillestilke og chilipebre og server retten straks, drysset med reven parmesanost og hakket persille.

Eller gem den til næste dag. Så varmes den op og drysses med reven ost og hakket persille lige inden den serveres.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.