Lynstegt kinesisk andebryst

Lynstegt kinesisk andebryst tager 10 minutter at lave og så smager det rigtig lækkert.

Ingredienser

Marinade

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Rens andebrystet for skind og fedt, det skæres væk i et stykke. Skær kødet i tynde strimler cirka 1x1 m. Læg dem i marinaden og lad dem trække i 1-2 timer. Steg skindet, ved jævn varme, så at fedet smelter fra. Tag skindet op og skru op for varmen. Tag kødet op fra marinaden og stegt det i fedtet i 2-4 minutter (gem marinade). Læg kødet til side. Steg grøntsagerne i cirka 5 minutter. Kom grøntsager, kød, marinade og bouillon på panden og varm det hele igennem. Jævn saucen evt. med maizena. Servér med lækre kartofler og salat.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.