Camarones con Almendras, Rejer med mandler

Ingredienser

Hak løgene fint, skær salatbladene i strimler og pres citronen. Hvis der bruges dåserejer skal de stilles til afdrypning. Det samme gælder aspargeshovederne. Væden fra begge dåser skal gemmes. Skær de fyldte oliven i skiver.

Varm olien på en pande og svits løgene i 3 min. Så tilsættes væden fra rejer og asparges samt tomatpure, citronsaft, sukker, salt, peber, tomatketchup, worcestershiresauce og tabascosauce. Rør godt rundt og lad blandingen simre sagte i 5 min. Så tages panden af blusset, og rejer, mandelflager og olivenskiver røres i, efter at der er taget lidt af hver del fra til pynt. Bland alt godt og stil det til afkøling.

Inden retten serveres fordeles salatstrimlerne på 6 tallerkener. Herover arrangeres rejeblandingen, og retten pyntes med olivenskiver og aspargeshoveder plus et par rejer.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.