Avocado-cocktail

En salat lavet efter samme princip som rejecocktail, men med helt andre ingredienser.

Ingredienser

Hak løgene, pres saft af citronen og skær salathovedet i fine strimler. Bland tomatketchup, flødeost, citronsaft, worcestershiresauce, tabascosauce, sort peber og salt godt sammen. Dæk blandingen til og lad den trække i ca. 1 time. Lige inden serveringen skrabes frugtkødet ud af avocadoerne med en ske. Det skal skrabes ud i forholdsvis store stykker. Fordel del strimlede salat i bunden af dybe portionsasietter eller glas. Læg avocadostykkerne oven på salaten, øs saucen over og pynt med hakket forårsløg.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.