Budin Azteca, Kyllinge-tortilla-gryde

Ingredienser

Kog kyllingen, udben den og fjern alt skind. Skær chili i strimler, hak løget fint og riv osten. Varm olien op på en stegepande. Steg tortillaerne ca. 30 sek på hver side, hvorefter de lægges til afdrypning på fedtsugende papir og holdes varme til alle er stegt.

Tænd for ovnen og varm den op til 180 grader. Bring tomatsaucen i kog. Spred 4 spsk af den varme sauce ud over bunden af et ovnfast fad. Dyp en tredjedel af de stegte tortillas i den varme sauce, en ad gangen, og fordel dem over bunden af fadet. Tortillaerne skal overlappe hinanden, så de alle ligger helt fladt. Øs noget mere tomatsauce over tortillaerne. De skal være helt dækket, også kanterne.

Arranger ca. en tredjedel af kyllingestykkerne oven på tomatsaucen og tortillaerne, derover chilipeber, creme fraiche og hakket løg. Til sidst drysses alt med reven ost.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.