Bechamel

Ingredienser

Stik de hele kryddernelliker i løget. Hæld mælken i en kasserolle, læg løget i og varm op uden at koge. Krydr med Muskatblomme/Muskatnød, peberkorn, Gulerod, Laurbærblad og persille.

Varm videre i et kvarters tid. Tag kasserollen af og lad den stå i et kvarters tid, så smagen sætter sig. Si saucen fra og kasser resten. Smelt smørret i en kasserolle. Kom melet i lidt efter lidt under omrøring. Efter et minut hældes mælken ved under forstat omrøring. Kog op og sænk så varmen til småkogning. Smag til med salt og peber, når konsistensen er passende tyk. Bechamel er velegnet til skaldyrsretter. Undgå at tilberede bechamel sauce i aluminiumskasserolle.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.