Avocado- og Hvidløgsdip

Avocado er simpelthen super i en cremet dip som denne. Det bidrager til en god konsistens, en fortræffelig, mild smag og en smuk, sart grøn farve. Citron og purløg byder ind med forfriskende toner, mens hvidløg tilføjer lidt kant.

  • Nem avocadodip der også er velegnet til diverse mexicanske retter.

Ingredienser

1. Halver avocadoen, tag kernen ud og skrab avocadokødet ud. Mos/mix avocadokødet med citronsaften.
2. Bland avocadomosen med yoghurt og pres hvidløget i.
3. Tilsæt salt og peber.
4. Dekorer til sidst med purløg.

Tilbered dippen straks inden servering.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.