Brosten

Ingredienser

Smørret smuldres let i melet. Sukker og æggeblommer tilsættes og dejen æltes sammen med let hånd. Lad den hvile koldt en times tid. Rør imens æggehviderne med flormelis til det er sejt og tykt - ca. 125 g flormelis til hver æggehvide.

Det skal røres længe, men hvis du ikke kan få glasuren rørt tyk så tilsæt lidt mere flormelis, det afhænger lidt af æggehviderne størrelse.

Dejen udrulles ikke for tyndt og udskæres med kagespore i ca. 4 cm. Smør med en kniv glasuren på kagerne så det dækker helt og sæt dem på plade. Drys hakkede usmuttede mandler på midten eller lidt kokosmel. Bages ved 190 grader

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.