Klejner

Opskrift der fortæller dig hvordan du laver klejnedejen, skærer og former klejnerne og endelig koger dem lysebrune.

Ingredienser

Æg og sukker piskes godt sammen. Margarinen blødgøres og røres i sammen med kardemommen og reven citronskal. Det hele røres godt sammen, hvorefter mel og fløde kommes i. Dejen æltes godt igennem og stilles koldt en times tid.

Dejen udrulles ret tyndt og skæres med kagesporer i 3 cm brede strimler og derefter på skrå til aflange kager. I midten af disse skæres et snit med kagesporen, og herigennem snoes den ene ende af dejen.

Klejnerne koges lysebrune i varm olie, svinefedt eller palmin.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.