Sneboller

Sneboller er en rigtigt fedtet dessert som serveres varme med syltetøj til.

Ingredienser

Bring vand, sukker og smør i kog. Kom melet i under kraftig piskning
og bag det godt igennem til det slipper. Afkøl dejen lidt og rør
æggene i et ad gangen og rør herefter dejen i ca. 10 min. Varm fedt,
palmin eller olie langsomt op. Prøv temperaturen med en træpind, når
det syder rundt om pinden er fedtet tilpas varmt.
Dyp to skeer i fedtet og form små boller af dejen hermed. Kom dem i gryden og lad dem koge til de er lysebrune. Kom ikke for mange i ad gangen, da de hæver meget.
Tag dem op med hulske og lad dem afdryppe på fedtsugende papir. Anret dem på serveringsfad og sigt lidt flormelis over.
Server dem mens de endnu er varme med syltetøj til.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.