Vietnamesisk ingefærskylling

Ingredienser

Kyllingen deles i 10 stykker. Ingefæren skrælles og skæres i tynde
strimler. Olien opvarmes i en dyb pande og honningen røres i. Der
skrues lidt ned for varmen. Kyllingestykkerne og ingefæren hældes
ved, og der røres til stykkerne er gyldne. Krydres med salt. Soja og
sherry røres i, og retten simere i 15-20 minutter, til kødet er
gennemstegt.(Salmonella, I ved ;)) Der røres undervejs. Kødet tages
op, og boullionen hældes ved. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og
røres i. Saucen koges kort igennem. Kyllingestykkerne lægges i saucen.

Tilbehør: Jasmin ris, grapefrugt skåret i tynde både (uden hinder), og
agurkeskiver.

PS: Opskriften er vist oprindeligt hugget fra Samvirke.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.