Forloren Marcipan

Lav din helt egen marcipan i frugtfarver lige som du ønsker det. En sjov opskrift som slet ikke er svær at lave. God til konfekt.

Ingredienser

Bring smør og fløde i kog, drys melet i og bag det godt igennem, lad det afkøle helt. Mal evt. smuttede mandler fint på mandelkværnen og ælt så dette i afbagningen sammen med det sigtede flormelis, men tilsæt flormelis efterhånden, massen skal være smidig og ikke for tør, da den så er vanskelig at arbejde med.

Hvis ikke de bruger mandler, smages massen til med mandeldråber.

Marcipanen æltes med forskellige frugtfarver, udrulles i plader der pensles ganske let med æggehvide og lægges oven på hinanden og udskæres i snitter.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.