Dådyrryg
En dejlig opskrift på dådyrryg. Retten marineres i vin tilsat fransk sennep. Skal prøves!
Ingredienser
Dådyrryggen, der er befriet sener, marineres et døgn i vinen tilsat fransk sennep og vendes af og til. Tages op , aftørrres og barderes med bacon/spækskiverne, krydderes med salt og peber og brunes i en varm ovn ved 225 grader. Efter en halv snes minutters forløb tilsættes marinaden, og ryggen steger ved ca. 225 grader i en snes minutter - eller til den er mør. den må erne være lidt rosa i kødet. Marinaden hældes i en gryde, tilsættes evt. bouillonen, jævnes og tilsættes til sidst cognacen. Saucen serveres. Ryggen skæres i skiver og hertil serveres pommes rissole (Små kogte pillekartofler ristet langsomt i smør til de er gyldne. Krydres med salt og lidt paprika).
Pynt evt. kødet med appelsinstykker og garner med halve appelsiner med waldorffsalat, blå og grønne druer samt valnødderkerner.
- Indsendt af
- d.
- 06.07.04.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Kødretter ›
- Vildt