Dådyrryg

En dejlig opskrift på dådyrryg. Retten marineres i vin tilsat fransk sennep. Skal prøves!

Ingredienser

Dådyrryggen, der er befriet sener, marineres et døgn i vinen tilsat fransk sennep og vendes af og til. Tages op , aftørrres og barderes med bacon/spækskiverne, krydderes med salt og peber og brunes i en varm ovn ved 225 grader. Efter en halv snes minutters forløb tilsættes marinaden, og ryggen steger ved ca. 225 grader i en snes minutter - eller til den er mør. den må erne være lidt rosa i kødet. Marinaden hældes i en gryde, tilsættes evt. bouillonen, jævnes og tilsættes til sidst cognacen. Saucen serveres. Ryggen skæres i skiver og hertil serveres pommes rissole (Små kogte pillekartofler ristet langsomt i smør til de er gyldne. Krydres med salt og lidt paprika).

Pynt evt. kødet med appelsinstykker og garner med halve appelsiner med waldorffsalat, blå og grønne druer samt valnødderkerner.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.